Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii CANDIANO BURGER BAR SRL denumită în continuare CANDIANO BURGER BAR SRL.

CANDIANO BURGER BAR SRL este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, pe B-dul MĂRĂŞEŞTI 2B Bucureşti sect 4 – | Judet: MUNICIPIUL BUCUREŞTI | Localitate: Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/13585/2017, cod unic de înregistrare 38038223.

Site-ul https://b3ton.ro/ este administrat de CANDIANO BURGER BAR SRL si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://b3ton.ro/.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de CANDIANO BURGER BAR SRL.

1. Drepturi de autor. Materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea CANDIANO BURGER BAR SRL şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al CANDIANO BURGER BAR SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor CANDIANO BURGER BAR SRL sau aduc un prejudiciu imaginii CANDIANO BURGER BAR SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.

2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.

3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe CANDIANO BURGER BAR SRL nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.

4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, CANDIANO BURGER BAR SRL poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.

5. CANDIANO BURGER BAR SRL nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor CANDIANO BURGER BAR SRL.

6. CANDIANO BURGER BAR SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.

7. CANDIANO BURGER BAR SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.

9. CANDIANO BURGER BAR SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa CANDIANO BURGER BAR SRL.

10. Preţurile afişate pe https://b3ton.ro/ sunt afişate în EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, CANDIANO BURGER BAR SRL işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.

11. CANDIANO BURGER BAR SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre CANDIANO BURGER BAR SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.

12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.

13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. CANDIANO BURGER BAR SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa CANDIANO BURGER BAR SRL.

14. Denumirea CANDIANO BURGER BAR SRL este marcă înregistrată al CANDIANO BURGER BAR SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor CANDIANO BURGER BAR SRL este strict interzisă.